NASLOVNA l USLOVI KORIŠĆENJA
TNT Express
Cijevna bb, Podgorica +382 (0)20 606 450
+382 (0)67 220 088

Uslovi korišćenja

 

Internet sajt na adresi www.tntexpress.me vlasništo je kompanije TIM KOP doo, koja predstavlja asocijaciju TNT Express-a. Korišćenjem ovog sajta pristajete na uslove i pravila koja slijede.


TNT Express ne daje nikakve garancije niti izjave u vezi sa tačnošću i potpunošću sadržaja ovog sajta. TNT niti bilo koji od njegovih izvođača, odnosno zaposlenih neće biti odgovorni za bilo kakve direktne, slučajne, posledične, indirektne ili kaznene štete koje proizilaze iz pristupa ili upotrebe bilo kog sadrzaja ovog sajta. Iako TNT ulaže napore da sve informacije na sajtu budu tačne i ažurne, ne može preuzeti odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. TNT ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj na sopstvenu odgovornost.

Ni u kom slučaju TNT ili bilo ko od njegovih izvođača ili zaposlenih neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu usled gubitka podataka ili profita koji proizilaze iz ili su u vezi sa upotrebom ili izvođenjem programa, dokumenata, obezveđivanja ili neuspjeha za pružanje usluga ili informacija sa ovog sajta.

Na sajtu mogu postojati linkovi na druge sajtove. Takvi sajtovi nisu pod kontrolom TNT-a i odbija se odgovornost za bilo koji sadržaj tih sajtova.

Dok TNT čini sve razumne pokušaje da se uklone virusi sa sajta, ne može uticati na pojavu takvih i isključuje odgovornost za te pojave. Dakle, preporučuje se preduzimanje svih odgovarajućih mjera zaštite prije preuzimanja informacija sa ovog sajta.

Prenosom ili postavljanjem bilo kakve komunikacione informacije ili materijala na ovom sajtu, slažete se da TNT može koristiti takve informacije u bilo koje svrhe, uključujući reprodukciju, prenos, objavljivanje i emitovanje. U vezi sa Vašim privatnim podacima, pozivamo se na izjavu o privatnosti.

Sva prava intelektualne i druge svojine, robne marke i naziva u informacijama sadržanim na ovom sajtu pripadaju TNT Holdings B.V.. Prava bilo koje vrste koja nisu licencirana ili dodijenjena u suprotnom prelaze u vlasništvo licima koja pristupaju informacijama.

TNT može promijeniti ove uslove korišćenja. Saglasni ste da budete obavezani takvim promjenama, pa stoga treba da posjetite ovu stranicu svaki put kada posjetite ovaj sajt, i odredite trenutne uslove koji Vas obavezuju.