NASLOVNA l O NAMA l NAŠA MISIJA I STANDARDI
TNT Express
Cijevna bb, Podgorica +382 (0)20 606 450
+382 (0)67 220 088

Naša misija i standardi

Naš prioritet je dugotrajna saradnja sa klijentima jer smo svjesni da je sigurna i tačna dostava svake pošiljke razlog njihovog poslovnog uspjeha.

 

Misija

Naša misija je da prevaziđemo očekivanja naših klijenata u oblasti kurirske dostave pošiljki po cijelom svijetu.

Trudimo se da obezbijedimo što puzdanija i efikasnija rješenja, kako u oblasti logistike tako i distribucije.

Vizija

Dostavljati više

Naša vizija snažno odražava nas:
ambiciozni, optimistični, orijentisani ka uspjehu

Na naše samopuzdanje djeluje i činjenica da uvjek savladamo prepreke i dostignemo naš cilj. Upravo nam ta posebna osobina dozvoljava da se ističemo od drugih.

Standardi

 

Investiranje u efikasnost

Da bi osigurao efikasan servis, TNT je investirao u razvoj svog globalnog računarskog sistema, razvij procesa dostave bez kašnjenja kroz svoju mrežu koja omogućava optimalna rješnja za organizaciju transporta, shodno Vašim potrebama.

Od 18-og februara 2014. godine, TNT predstavlja svoju strategiju, Outlook, radi poboljšanja svojih performansi kako bi izašli u susret potrebama naših klijenata.

Outlook se gradi na TNT-ovoj snazi, prvenstveno Evropskom drumskom mrežom i svojom velikom bazom klijenata malih i srednjih preduzeća. U isto vrijeme, Outlook priznaje potencijal za unapređenje u mnogim oblastima kao i potrebu za jasnijom komunikacijom sa posebnim domaćim i internacionalnim preduzećima.

 

Outlook ima tri prioriteta:

Fokus na profitabilan razvoj

Investiranje u performanse

Organizacija za pobjedu

 

Fokus na razvoj Evropske drumske mreže, povećanje doprinosa od četri prioritetne industrije (automobilska, industrijska, zdravstvena i hight-tech industrija), kao i partnerstvo sa više malih i srednjih preduzeća.

Investiranje u poboljšanje servisa koji će pružiti besprekornu uslugu svim klijentima i time opravdati epitet najbržeg i najpouzdanijeg, i uporedo smanjiti nepotrebne troškove.
Takođe, kompanija će optimizovati operativnu efikasnost i produktivnost kroz unapređenje procesa i ulaganja u automatizaciju i infrastrukturu, kao i određivanje cijena i iskorišćavanje kapaciteta u skladu sa prihodima.

Prilagođavanje organizacije u skladu sa važećim procedurama uz saradnju predstavničkih tijela zaposlenih.
Jedan menadžment tim će biti zadužen za aktivnosti bazirane u Evropi ("International Europe"), dok će poseban tim za International Asia Middle East and Africa ("International AMEA") biti zadužen za međunarodne aktivnosti u tim zemljama. Domaće firme u Francuskoj, Italiji, Velikoj Britaniji i subjekti u Brazilu, Čileu i Pacifiku će biti klasifikovane pod posebnom grupom "Domestics". Struktura ovog tipa će omogućiti veći fokus i odgovornost.
Kompanija će takođe raditi na jačanju performansi i liderstvu svojih zaposlenih.