NASLOVNA l O NAMA
TNT Express
Cijevna bb, Podgorica +382 (0)20 606 450
+382 (0)67 220 088

O nama

TNT Express je jedna od najvećih svjetskih kompanija u sektoru brze dostave paketa i dokumenata, sa dometom u preko 200 zemalja širom svijeta. Naša globalna mreža i profesionalno zalaganje omogućava sigurnu dostavu, služeći kao potpora klijentima u postizanju njihovih poslovnih uspjeha.

Kao naš korisnik, imate pristup širokom spektru usluga. Takođe, sa navjećom evropskom vazdušnom i drumskom dostavnom mrežom i rastućom globalnom infrastrukturom, Vi imate dobit sa brzom i efikasnom uslugom, u svako doba.
Naša drumska mreža povezuje više od 40 evropskih zemalja, 19 drumskih čvorišta i 550 skadišta pri čemu se neprimjetno povezuje na našu međunarodnu vazdušnu mrežu. U svim djelovima svijeta preuzimamo, carinimo i dostavljamo pošiljke. Gdje god da su Vaši klijenti, mi možemo do njih.

Osnovne vrijednosti

Mi smo strastveni prema našim klijentima
Mi brinemo o ljudima
Mi držimo obećanja

Osnovni kvaliteti

Angažovanje ljudi
Zajednički rad
Izgradnja lokalnih i globalnih partnerstava

 

Zahvaljujući bogatoj istoriji, naučili smo da njegujemo prave vrijednosti – naše klijente i da se staramo o našim zaposlenima.

TNT Express je dobitnik najprestižnije nagrade u oblasti operacionog istraživanja: Franc Edelman Award 2012. The Edelman Award, dodijeljena od strane INFORMS-a, smatra se najvećom počasti u oblasti operacionih istraživanja, discipline primjenjivanja naprednih analitičkih metoda, kao što je poslovno modelovanje, koje pomaže donošenju pravih odluka.

Dodijeljena nagrada Global Optimisation (GO) pokriva više aspekata poslovanja TNT-a, uključujući urbanističko planiranje, optimalno kamionsko rutiranje, upravljanje flotom i raspoređivanje zaposlenih. TNT Express je do sada sproveo preko 100 projekata širom svijeta, stvarajući uštedu od 60 000 000 km kilometraže, 283 000 000 kg emisije CO2 i 207 000 000 € za četri godine.

Da bi zadovoljio potražnju za kvalifikovanim operativnim menadžmentom, TNT se udružio sa ORTEC i Tilburd Univerzitetom/TiasNimbas Business School (Holandija), da bi stvorio GO Akademiju, dvo-godišnji program razvoja menadžmenta za optimizaciju transportne mreže.
Od 2008, obuka je obuhvatila više od 200 zaposlenih u TNT-u, koji takođe pomažu World Food Programme u optimizaciji svog sistema distribucije.

 

Staramo se da Vaše iskustvo bude još bolje

U februaru 2014, uveli smo našu strategiju, Outlook, kako bi osigurali zadovoljenje potreba naših klijenata za konkurentnim proizvodima i uslugama, podržavajući savršenu isporuku po konkurentnim cijenama.